Ázsia másképp | Szigorúan véleményes

Drámapercek: a kaszkadőrnő és a bunkó CEO mesés testcseréje

Itt az ideje, hogy újabb sorozatba merüljünk bele, ha még nem láttad, akkor irány a viki.com, ahol legálisan, magyar felirattal is megnézhető, mert ez a világ egyik legjobb sorozata, és nem viccelek! Ha pedig megnézted, és kíváncsi vagy a kulisszatitkokra, katt ide!

SECRET GARDEN

A történet:

Kil Raim egy igencsak hányatott sorsú leányzó. Mindkét szülőjét elvesztette, barátnőjével bérel egy rozzant kis lyukat és kaszkadőrként tengődik, ami férfiak számára se könnyű szakma, hát még egy nőnek. Egyik nap egy forgatás során azonos öltözékük miatt összetéveszti a főszereplővel Kim Dzsuvon, egy luxus bevásárlóközpont igazgatója, és elszabadul a pokol. Vagy inkább a varázslat. Dzsuvon elhurcolja a forgatásról Raimot, mert annak a színésznőnek nézi, akivel az unokatesója, a Hallyu-sztár énekes Oska kavar, a csaj meg raplizni akar a médiának. Persze kiderül, hogy Dzsuvon tévedett, de innentől már nincs megállás. Valamiért folyton a lányon jár az esze, és a sors is úgy alakul, hogy újra meg újra keresztezik egymás útját, míg egyszer egy Csedzsu-szigeti tartózkodás alkalmával Raim eltéved, a keresésére induló Dzsuvonnal együtt pedig egy fura étteremben kötnek ki az erdő közepén, ahol kapnak két üveg viráglikőrt. Másnap reggel pedig egymás testében ébrednek. Mármint a lelkük. És ha mindez nem lenne elég, Dzsuvonra fáj a foga az intrikus Junszulnak, aki régi szerelmét, Oskát akarja büntetni azzal, hogy megkaparintja az uncsitesóját. És persze beleszól a dolgokba Dzsuvon gonosz anyja is, akinek nem fűlik a foga az alsóbb osztálybeli Raimhoz. És akkor még meg se említettük Dzsuvon kiállhatatlan természetét!

Főbb szerepekben:

Hjon Bin (Hyun Bin) mint Kim Dzsuvon (Kim Joo-won)

A szereplő:

Láttatok már vérbunkó pacákot? Na Dzsuvon pont ilyen. Gazdag, sármos, jóképű, tele önbizalommal (látszólag) és mindenkire magasról tojik. Egy luxus bevásárlóközpontot igazgat, aminek a tulaja a milliárdos nagypapa, és egy baszom nagy házban lakik egyes egyedül. Mindenféle fóbiái vannak, például nem mer liftbe szállni. Amolyan igazi úri köcsög. Persze nem ilyen egyszerű a dolog, hisz a sorozat folyamán kiderül, hogy Dzsuvon sokkal több, mint egy felszínes gazdag paraszt, és a fóbiáinak is megvannak a maguk jól álcázott, de elég komoly okai. És persze a gazdagok élete sem tökig tejfel. Na és persze ott vannak az idióta csillogó tréningruhái, jesszum pepi!

A színész:

Hjon Bin az egyik legnépszerűbb koreai színész, és hát nem véletlenül. Nagyon jól játszik, nagyon komolyan hozza a bunkót, már-már annyira, hogy a néző is elkezdi gyűlölni érte és legszívesebben pofán lendítené párszor a képernyőn keresztül. A testcsere során női szerepbe kényszerül, amit fergetegesen hoz, sok-sok könnyesre röhögős pillanatot szerezve a közönségnek. Nyolc kilót fogyott a szerep kedvéért.

Ha Dzsivon (Ha Jiwon) mint Kil Raim (Gil Raim)

A szereplő:

Raim a tökéletes sorozathősnő: igazságszerető, kedves, vicces, éles eszű, felvágott nyelvű, öntudatos és még fizikailag is ott van a topon: kaszkadőr. Viszont marha szegény, és egyes-egyedül van széles-e világon. Apja tűzoltó volt, aki egy mentés közben halt meg. Raimot először halálra idegesíti a beképzelt, öntelt gazdag pacák, aztán persze szépen jól beleszeret, csak hogy aztán rádöbbenjen, hogy a pali hisztis anyja bizony nem fogja annyiban hagyni a dolgot.

A színész:

Ha Dzsivon már veterán színésznőnek számít, számos filmben játszott, ismerhetitek például a Hwang Jini című sorozatból. Ráadásul négy évvel idősebb Hjon Binnél (ez mondjuk nem látszik rajta). Nagyon szerethető a karakterben, őszintén lehet neki drukkolni, és a kaszkadőrös jelenetekben is megállta a helyét, ami külön piros pont.

Jun Szanghjon (Yoon Sang-hyun) mint Oska

A szereplő:

Oska a léhűtő Hallyu-énekes, aki valaha nagyon népszerű volt, ma már épphogy csak tengődik a hírnevéből, hisz kiöregedett a mundérból. Viszont két kanállal zabálja az életet, no meg a nőket, mindezt csak azért, mert egy régi, mély seb nyomja a lelkét, amit első igazi szerelme, Junszul ejtett rajta. Pokoli vicceseket mond, és persze a hősnőt pártolja Dzsuvonnal szemben.

A színész:

Jun Szangjon kései felfedezett, 32 évesen debütált a tévéképernyőn. Másodhegedűs-szerepeket kap általában, de van saját sorozata is, jórészt a Secret Gardenben nyújtott alakítása és népszerűsége miatt. Zenei albuma is megjelent, ami 11.helyezett volt a presztízses japán Oriconon, mutatva a sorozat külföldön aratott sikerét. Egyébként tényleg szép a hangja, ahogy az a sorozatban is kiderül, hisz a dalokat valóban ő énekli.

Kim Szarang mint Junszul

A szereplő:

Junszul gazdag és elkényeztetett nő, aki egy múltbéli sérelem miatt mérgezett tüskeként viseli szívében az Oska iránt érzett szerelmét. Emiatt minden vágya, hogy megkeserítse a férfi életét, és ezt úgy akarja elérni, hogy elvetetné magát Oska unokatestvérével, Dzsuvonnal. Reklámfilmeket rendez.

A színész:

Kim Szarang egy vérbeli szépség, 2001-ben ugyanis Miss Korea-szépségkirálynő volt, ezzel még a sorozatban is viccelődnek. Jól hozza a sértett, bosszúéhes, de belül sajnálatra méltóan megszakadt szívű dívát.

Lee Philip mint Im Dzsongszu (Lim Jung-soo)

A szereplő:

Im direktor a kaszkadőriskola vezetője, ahol Raim dolgozik. Katonás, kemény fickó, de arany szíve van, és nagyon szerelmes Raimba, persze csak titokban. Segíti, ahol tudja, de hálátlan szerep ez, hisz Raim bátyjaként tekint rá.

A színész:

Amerikában született, 1981-ben és mérnöki diplomája van. Neve csak felvett művésznév, 100%-ban koreai a srác. Apukája sikeres céget vezet Amerikában, eléggé gazdagok.

Kim Szongo (Kim Sung-oh) mint Kim titkár

Kim titkár Dzsuvon két ballábas, nagyszájú és idióta jobb keze, aki mindenbe beleüti a hegyes orrát és néha már túlzottan is vicces. Kim Szongo aranyosan túljátssza a szerepet, de így is nagyon szerethető figura.

Ju Inna (Yoo Inna) mint Ajong (Ah Young)

Ajong Raim legjobb barátnője és lakótársa, és a Dzsuvon által vezetett luxusplázában dolgozik eladóként. Cserfes, nagyszájú és nagyon édes, aki tűzön-vízen át Raim mellett áll. Kim titkár igyekszik meghódítani a szívét, ezzel egy nagyon aranyos második cselekményszálat szőve a történetben. Ju Inna új felfedezett, ezért a szerepért a legjobb új színésznő díját is megkapta az SBS Drama Awardson. Egyébként énekesnőnek készült a YG Entertainment alatt és saját rádióműsora is van. 2012-ben első főszerepét is megkapta a Queen In-Hyun's Man című sorozatban.

Ízelítő:

Értékelés: 10/10: kihagyhatatlan! Az egyik legszórakoztatóbb sorozat a világon, van benne minden, humor, szerelem, akció, dráma, könnyek, épp a megfelelő arányban, mindez megcsavarva némi fantasyvel.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiablog.blog.hu/api/trackback/id/tr7812081537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beanene 2013.03.12. 10:12:51

Köszönöm ezt az ajánlást! Mivel napok óta betegen nyomom az ágyat, igazán jól esett a lelkemnek ez a sorozat. Egyetértek veled, hogy minden a megfelelő arányban volt benne és tuti, hogy párszor meg fogom még nézni :) . Imádtam a testcserés jeleneteket! khm khm.. azt hiszem egy újabb színész került fel a "nézzünk kicsit jobban utána" listámra Hjon Bin személyében. :D

xiaolongimnida 2013.03.12. 13:41:01

hehe. Imádnivaló sorozat :)

narushika 2013.03.19. 00:39:10

Imádom. Abszolút kedvenc. Már 3x láttam végig, és számomra megunhatatlan.:D Ssun-t szegényt kihagytad a szereplők közül:(( Igen tudom, túl jelentős szerepe nincs, de végül is sem Kim titkárnak, sem a direktornak nincs:DD

Így kezdődött • Xiaolongimnida 2015.08.09. 23:49:42

[…] Flowerst a kínai koliban esténként, mást úgyse lehetett csinálni, aztán kezembe került a Secret Garden nevű gyönyörűség, és készen voltam oda meg vissza. És akkor… akkor Byakuyás […]

Mostantól új helyen: xiaolongimnida.hu

xiaheader.png

 

 

XIA

Korea, Kína, Japán: pop, rock, média, kultúra

Címkék

100DayKSongChallenge (1) 2013 (2) 2015 legjobb koreai sorozata (1) 2AM (1) 2ne1 (3) 2PM (4) 4minute (1) A-mei (1) Aaron Yan (1) Able C&C (1) After School (1) ajánló (19) alkohol (1) ALS Ice Bucket Challenge (1) Amoeba (1) Amore Pacific (1) androgün (2) Andy Lau (1) Angelababy (1) anime (1) AOA (2) április bolondja (1) arcfelismerés (1) átírás (1) Ázsia (14) ázsiai nők (1) A hónap városa (1) A Qiao (1) B.A.P. (3) B1A4 (2) bakancslista (2) Bang Yongguk (1) baozi (1) BBC (1) BB krém (1) Beast (3) becsületsértés (1) BgA (1) bibimbap (1) Bigbang (12) bihon (1) Block B (3) blog (3) bloghír (2) blogtalálkozó (1) bongwan (1) botrányok (2) Boyfriend (2) Boys Over Flowers (1) Boys Republic (2) Bride of the Century (1) Brown Eyed Girls (1) BTS (4) BÚÉK (3) Byakuya Fansubs (1) C-Clown (1) C-Jes (1) C-pop (4) Cantoy (1) Cecilia Liu (1) cégek (1) Cheongdamdong 111 (1) Choi Soo-min (1) Choi Sun (1) Cho Young-pil (1) chuseok (1) CL (2) ClickB (1) CN Blue (4) Coco Lee (1) Coffee Prince (1) Cross Gene (1) cross race effect (1) csajok (8) csebol (2) Csedzsu (1) cshuszok (1) Csingtao (1) cson (1) Csoszon (4) Cube (1) Cui Jian (1) cuki (2) current (5) curry (1) Dami Im (1) David Sakurai (1) DBSK (1) Defconn (1) Dél-Korea (3) divat (15) doenjangguk (1) doenjang jjigae (1) dokumentumfilm (1) drug restaurant (1) Dr Frost (1) DSP (1) dwaejigogibokkeum (1) eatyourkimchi (1) Ecomobility Festival 2013 (1) English posts (2) Eom Jeong-hwa (1) építészet (3) érdekességek (33) Eric Nam (1) esemény (1) Észak-Korea (4) Eurovízió (1) EXO (3) expat (1) explicit (1) Faith (1) Fan Bing-bing (1) fan rice (1) Faye Wong (1) férfi gésa (1) festői helyek (1) film (17) fiúegyüttesek (1) flower boys (1) FNC (1) FNC Entertainment (1) Forbes (2) fordítás (4) fotók (1) FTHX Paris (1) FTISLAND (6) FT Island (2) Full House Take 2 (1) G-Dragon (12) Gain (1) Gangnam Style (1) Gao Yuan-yuan (1) Gary (1) gasztronómia (27) Gavy NJ (1) gazdaság (6) gésa (1) GIF (1) Gimhae Kim (1) gochujang (1) golf (1) Gong Hyo-jin (1) Gong Yoo (1) Goryeo (1) Guo Bi-ting (1) gyeongdan (1) Gyorstalpaló K-pop-tanfolyam (1) gyoza (1) hagyomány (1) Halloween (2) hanbok (3) hangul (1) Han Dae-su (1) Han Jimin (1) harcművészetek (4) házasság (2) Healer (1) heian (1) hellokpop (1) Hell Joseon (1) Henry Lau (2) Heo Young-saeng (1) Heyne (1) hide (1) hidrogéncella (1) hírességek (1) Hjoncshongil (1) hókan (1) Hongkong (5) hösik (1) houkan (1) humor (1) Hwang Jeong-eum (1) Hyun Bin (1) idolok (1) Ikimonogakari (1) ikon (1) India (1) Indonézia (1) Infinite (2) inkii (1) Insooni (1) interjú (2) Intimate Enemies (1) írás (1) IRIS2 (1) irodalom (1) its okay thats love (1) IU (1) Ivy (1) j-rock (1) J. Tune (1) Jackie Chan (1) Jaejoong (1) Jang Keun-suk (1) Jang Ying-rong (1) Japán (41) japán (2) japán curry (1) játék (2) játékok (1) Jay Chou (5) Jay Park (1) Jeju (1) Jeno Liu (1) jeon (1) Jeon Ji-hyun (1) Jet Li (1) Jinro (1) Jinusean (1) Ji Chang-wook (1) Ji Sung (1) JJ Lin (2) jog (1) Jolin Tsai (1) Joseon (3) jótékonyság (1) Jo Bin (1) Jo In-sung (1) Juniel (1) Junsu (1) Juventus (1) JYJ (9) JYP (2) JY Park (2) K-drama (2) K-pop (66) K-pop kiadók (1) K-show (1) K-Will (1) Kara (1) karácsony (2) katonaság (3) kdrama (3) kecune (1) keranccsim (1) kérdőív (1) kiejtés (2) Kill Me Heal Me (1) kimbap (1) kimchi (1) kimchi jjigae (1) Kim Hee-sun (1) Kim Hyun-joong (1) Kim Hyung-jun (1) Kim Jaejoong (1) Kim Jong-kook (1) Kim Junsu (4) Kim Sisters (1) Kim Soo-hyun (1) Kim Suro (1) Kim Taewoo (1) Kína (43) kínai színésznők (1) kínai újév (1) klánok (1) klawguru (2) koncert (5) kongnamulguk (1) Korea (142) koreai esküvő (1) koreai filmfesztivál (1) Koreai hullám (1) koreai irodalom (1) koreai jog (2) koreai nevek (1) koreai nyelv (4) koreai szórakoztatóipar (2) koreai történelem (5) koreai tv (1) Korean Grammar Practice for Foreigners (1) Korjo (1) környezetvédelem (1) Koyote (1) közlekedés (2) kozmetikumok (1) KPOP101 (4) kultúra (18) kutatás (1) Ku Hye-sun (1) kvíz (2) Lady Gaga (1) La Cigale (1) LC9 (1) Leehom Wang (1) Lee Hi (1) Lee Honggi (3) Lee Hongki (2) Lee Hyori (3) Lee Hyuk (1) lee Jun-ki (1) Lee Jung-hyun (1) Lee Kwang-soo (2) Lee Mi-ja (1) Lee Minho (1) Lee Soo-man (1) lektorált (1) leves (1) LG Household & Health Care (1) Listák (2) Liu Tao (1) Liu Yi-fei (1) Liza a rókatündér (1) LMBT (1) LOEN (1) LOréal (1) Lotte (1) Lush (1) magyar film (1) Makaó (1) Mamamoo (1) mandopop (1) mandu (1) manga (2) Mao Amin (1) márkák (1) Masters Sun (1) Mayday (1) MBLAQ (2) MFBTY (1) MIC (1) Michelle Lee (1) Michigo (1) mihon (1) MIK (1) Miley Cyrus (1) Mino (1) mitológia (2) Miura Ryosuke (1) Miyavi (2) Mi az a K-pop? (2) Mi az a Kpop? (2) Modern Farmer (1) móka (1) Momo Wu (1) mondocon (3) Monstar (1) MTV VMA (1) musical (1) művészet (1) MV (1) My Lovely Sam Soon (1) My Love From The Star (1) N-Sonic (1) N-Train (1) Narsha (1) népszokások (2) népviselet (1) névadás (1) nevek (1) NH (1) nikuman (1) Nine Muses (1) Ni Paljaya (1) nőjogok (1) Non-Summit (1) Norazo (2) novella (1) Nuest (1) nyelvtanulás (5) nyereményjáték (2) OCN (1) öltözködés (1) omurice (1) online TV (1) Open World Entertainment (1) örökségvédelem (2) padlizsános curry (1) Park Min-young (2) Park Seo-jun (2) Park Shin-hye (1) Park Yoochun (4) pasik (16) PC bang (1) Peking (2) plasztikai műtét (2) Pledis (1) politika (3) Power Station (1) prostitúció (2) Prücsök (1) PSY (6) Qingdao (1) ragacsosrizs-liszt (1) Rain (1) ramen (1) ramyeon (1) rasszok (1) rekordok (1) retro (1) riport (1) rizstallér (1) rock (3) room salon (1) rövidhír (8) Royal Pirates (1) Roy Kim (1) RTA (1) Sales King (1) Sam Okyere (1) sasaeng (1) Scholar Who Walks the Night (1) Secret (1) Secret Garden (1) Sek Loso (1) Seo Taiji (1) Seungri (1) Seven Seasons (1) Shiina Ringo (1) Shinee (4) Shinhwa (3) Shinui (1) Shin Bora (1) Shionoya Sayaka (1) Silla (1) Sistar (1) Siwan (1) SM (1) soju (1) Song Joon-ki (1) Soo Joo Park (1) soribada (1) sorozat (3) sorozatok (26) soundcloud (1) So Jisub (1) Speed (1) Spitz (1) sport (1) stalking (1) Starship (1) statisztika (1) streaming (1) Sugizo (1) sujebi (1) sukjunamul (1) Sungkyunkwan Scandal (1) Super Junior (3) Suwon (1) szavazás (4) szellemváros (1) szépség (3) szexi (2) szexuális zaklatás (1) színészek (1) Szingapúr (5) szoba (1) Szöul (1) T-ara (3) Taeyang (3) taikomochi (1) taikomocsi (1) tájak (1) Tajvan (12) Tangun Vanggom (1) Tang Wei (1) tanulmány (1) Tarkan (1) társadalom (6) tavaszi tekercs (1) technológia (4) Teen Top (2) Teresa Teng (1) tetoválás (1) tévé (2) tévhitek (1) Tey (1) Thaiföld (5) The Great Doctor (1) The Heirs (1) The Inheritors (1) The Interlace (1) Tiffany Tang (1) Tiger Hu (1) Tokió (1) töndzsang ccsige (1) TOP (1) TOPIK (1) toplista (2) Top Combine (1) történelem (6) trot (1) TS (1) tteok (2) tteokbokki (1) tteokguk (1) tudomány (1) turizmus (1) TVXQ (8) újév (1) ukiss (1) ünnepek (2) Unni Network (1) USA (1) utazás (1) Vanness Wu (1) varieté (1) vásárlás (1) vélemény (1) verseny (1) vicces (3) vicces videó (3) videoklip (1) Vietnam (1) visual kei (1) Vivian Hsu (1) VIXX (2) VOD (1) Wang Lee-hom (1) Wikipédia (1) Wild Horse (1) will.i.am (1) Witchs Love (1) Witchs Romance (1) women issues (1) WonderBoyz (1) Wonder Girls (1) Woollim (1) Xiah Junsu (5) Xu Yi-na (1) X Japan (5) Yang Huyn-suk (1) Yang Hyun-suk (1) Yang Jin-song (1) yaoi (1) Yasaengma (1) yesasia (1) YG (1) Yoon Eun-hye (1) Yoo Ah-in (1) Yoo Ji-tae (1) Youre Beautiful (1) You Who Came From The Stars (1) Yun Bitgaram (1) zene (25) Zhou Xun (1) zuo yuezi (1) film (2) 돼지고기볶음 (1) 최선 (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása