2017. máj 18.

[Frissítve!] A jóképű testőr TÉNYLEG egy James Bond!

írta: Xia.blog
[Frissítve!] A jóképű testőr TÉNYLEG egy James Bond!

A 707-es alakulat kiképzője, a terrorelhárítóknál dolgozott

3_740.jpg
Most, hogy ekkora felhajtás lett az új dél-koreai elnök testőrével kapcsolatosan, a Korea Times napilap lecsapott a lehetőségre és meginterjúvolta nekünk mindenki kedvenc új koreai testőrét, akinek most már neve is van: Cshö Jongdzse (Choi Yeong-jae).

A 36 éves katonatiszt a Jongin Egyetemen tanult biztonság- és védelempolitikát, tíz évig volt a speciális kommandó kötelékében. A 707-es különleges rendeltetésű zászlóalj kiképzőtisztjeként szolgált, ahol terrorelhárítást oktatott. Libanonba és az Egyesült Arab Emirátusokba is kiküldték, ahol VIP testőrként és légikommandós oktatóként dolgozott.

Jelenleg üzletember, felesége angol nyelvtanár, két lányuk van. Az elnök védelmét önkéntesen látta el, a kampányidőszak alatt volt a testőrségének tagja, ingyen ajánlotta fel a szolgálatait. Mióta Munt beiktatták, Cshö visszatért a hétköznapi életéhez.

A kérdésre, hogy milyen érzés volt egy csapásra híressé válni, azt válaszolta, hogy nem rossz, de jobb szeretné, ha az elnökre figyelne a média és nem rá.

4_740.jpg

dive450_740.jpg

lbn450_740.jpg

Forrás: Korea Times

 

Update: Újabb, félmeztelen fotók kerültek elő szexi James Bondunkról.

hotbodyguard.jpg

Szólj hozzá

pasik Korea